» Отдых » Новости туризма

Мальдивский курорт відкрив власний зал очікування в аеропорту Мале

    всего 84291 отеля

Мальдивский курорт відкрив власний зал очікування в аеропорту Мале

Мальдивский курорт Кураматі, розташований на однойменному острові в північно-східній частині атола Арі, оголосив про відкриття розкішного залу очікування Kuramathi Lounge в аеропорту Мале. Він розташувався в недавно побудованому терміналі авіакомпанії Trans Maldivian Airline і забезпечує кращі умови для короткого перепочинку на шляху в готелі Kuramathi Village, Kuramathi Cottage і Blue Lagoon.

Мандрівників чекають затишні диванчики, лежаки і захоплюючі види на злітають і сідають гідролітаки. Під час перебування в Kuramathi Lounge гості зможуть ознайомитися з додатковою інформацією про курорт Кураматі і про доступні варіанти дозвілля та активного відпочинку. Персонал залу очікування (з числа співробітників курорту) з радістю виконає будь-які прохання і побажання, а також допоможе забронювати столик в одному з шести ресторанів курорту, вибрати екскурсії або зарезервувати час для відвідування спа-центру. Таким чином, відпочинок на Кураматі починається задовго до прибуття на острів.

Площа залу очікування Kuramathi Lounge становить більше 200 квадратних метрів, повідомляє прес-служба курорту. Гостям пропонується широкий вибір безкоштовних напоїв і закусок, а також бездротовий доступ в інтернет і два комп'ютери.
13 октября 2011, 16:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт