» Отдых » Новости туризма

Туристів посадили у в'язницю за несплату готельного номера

    всего 84291 отеля

Туристів посадили у в'язницю за несплату готельного номера

На Філіппінах поліція заарештувала двох іноземних туристів, які відмовилися заплатити за проживання в готелі. За повідомленням з правоохоронних органів, заїжджі туристи (ними виявилися австралійка і громадянин Марокко) заборгували готелю «Millionaires» більше тисячі доларів, починаючи з 11 серпня, коли обидва оселилися в готелі з символічною назвою, розташованому в містечку Пасай в околицях столиці держави Манілі. За повідомленням поліції туристи зуміли покрити борг тільки за період до 23 серпня. У вівторок адміністрація готелю закликала на допомогу стражів правопорядку, щоб затримати туристів, коли в черговий раз стало ясно, що вони не в змозі розплатитися по рахунках. Цього разу мова йшла про суму приблизно в 59 тисяч песо.

«Судячи з усього, після 23 серпня іноземці увесь час клятвено обіцяли оплатити рахунки, але не змогли дістати грошей», - повідомляють місцеві поліцейські, зазначивши, що до свого затримання туристи зняли гроші в банкоматі, але їх виявилося недостатньо для покриття всіх зобов'язань. Державне обвинувачення вивчає звинувачення в скоєнні кримінального злочину, висунуті проти обох іноземних туристів. Поки ж туристи «розмістилися» в міському КПЗ Пасая, повідомляють філіппінські ЗМІ.
23 сентября 2010, 14:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт