» Отдых » Новости туризма

Розкішний готель на Мальдівах знизив ціни вдвічі

    всего 84291 отеля

Розкішний готель на Мальдівах знизив ціни вдвічі

Мальдивский курортний готель Conrad Maldives Rangali Island оголосив про 50- відсоткову знижку на всі вілли протягом серпня та вересня 2012 року за запитом своїх шанувальників в Facebook. 12 червня адміністрація готелю заявила, що знизить ціни вдвічі, якщо 100 чоловік в інтернеті підтримають пропозицію протягом тижня, і сторінка курорту в Facebook менш ніж за годину отримала 112 відгуків.

Conrad Maldives Rangali Island часто використовує Facebook в якості майданчика для оголошень, просування послуг і подій, але вперше ініціював зворотний зв'язок з клієнтами, повідомляє прес-служба готелю.

Під дію спеціальної пропозиції, названого "50% Discount", підпадають всі вілли та сьюти з 1 серпня по 30 вересня 2012 року. В рамках акції готель приймає бронювання до 18 липня. Зазвичай вартість проживання в готелі починається від $ 1900 за двомісний номер на добу.

Готель розташований на острові Рангалі ( атол Арі ), в півгодини літа на гідроплані на північний захід від аеропорту Мале.
15 июня 2012, 14:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт