» Отдых » Новости туризма

Мальдівський готель відкрив власний аеропорт

    всего 84291 отеля

Мальдівський готель відкрив власний аеропорт

На мальдівськом атолі Gaafu Alifu готельна мережа The Residence Hotels нещодавно відкрила власний аеропорт Kooddoo.

Готель The Residence Maldivesзнаходиться на відокремленому острові Фалхумафуші ( Falhumaafushi ) і до будівництва нового аеропорту туристам доводилося не менше години дістатися досюда на катері. Тепер же шлях гостей готелю займе всього 7 хвилин. Крім того, аеропортом Kooddoo користуються і місцеві жителі.

Дорога до готелю стала ще зручніше з прямими рейсами авіакомпанії " Аерофлот " з Москви в Мале. Завдяки новому аеропорту трансфер з Мале займає всього 1 годину, і гості летять тільки з однією пересадкою, повідомляє прес -служба готелю.

The Residence Maldives пропонує своїм гостям 94 вілли на воді або на пляжі. Високі стелі, французькі вікна та панорамні види на океан створюють ідеальну атмосферу для відпочинку далеко від цивілізації, в оточенні пальм, білого піску і блакитних вод Індійського океану. Готель є членом престижної групи The Leading Hotels of the World. Вартість проживання в The Residence Maldives на двох - від $ 880 на добу.
21 апреля 2013, 19:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт