» Отдых » Новости туризма

Готель на Мальдівах пропонує гостям попрацювати морськими біологами

    всего 84291 отеля

Готель на Мальдівах пропонує гостям попрацювати морськими біологами

Мальдівський курортний готель Conrad Maldives Rangali Island пропонує своїм постояльцям можливість досліджувати китових акул разом з командою професійних морських біологів.

Співробітники благодійної організації Maldives Whale Shark Research Programme (MWSRP) базуватимуться на острові Рангалі (Rangali, Alifu Dhaalu Atoll, 100 кілометрів на південний захід Мале) протягом травня і червня, а також з вересня року по лютий. Гості зможуть не тільки поплавати з маскою в оточенні китових акул, але і допомогти біологам провести необхідні дослідження, щоб зібрати більше відомостей про популяції найбільших риб на планеті, що стоять на межі вимирання.

Готель розташований недалеко від рифу, у якого водяться цей вид акул, тому в 80% випадків біологів та гостей чекає успіх, зазначає прес-служба Conrad Maldives. У районі Мальдівських островів найбільші з акул і найбільші риби на землі водяться цілий рік. Вони мають ефектний плямисте забарвлення, повільно плавають, харчуються виключно планктоном і можуть досягати в довжину 20 метрів - це майже все, що відомо про ці морських гігантах, внесених до Міжнародної Червоної книги.

У минулому році в готелі вже діяла схожа програма - оплативши двотижневе проживання (близько 1290 євро) і авіаквитки, гості могли приєднатися до роботи професіоналів, щоб більше дізнатися про китових акул.
25 апреля 2013, 10:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт