» Отдых » Новости туризма

Перший готель Park Hyatt відкрився на Мальдівах

    всего 84291 отеля

Перший готель Park Hyatt відкрився на Мальдівах

Перший курортний комплекс бренду Park Hyatt відкрився недавно на Мальдівських островах Hadahaa (атол Gaafu Alifu, 120 кілометрів південніше Мале). Він має у своєму розпорядженні 50 віллами з окремими терасами і просторими вітальнями.

Інтер'єри вілл відрізняються сучасним і мінімалістичним дизайном, розробленим сінгапурським архітектурним бюро SCDA Architects. При обробці кімнат використовувалися такі натуральні матеріали, як дерево і камінь.

14 вілл категорії Park підносяться над рівнем Індійського океану і ідеально підійдуть тим гостям, які шукають спокою і самоти. 20 вілл категорії Park Pool оснащені глибокими басейнами з прісною водою, розташованими в декількох кроках від океанського узбережжя, що створює відчуття єднання з природою і душевної рівноваги. Кожна вілла має власний сад з розташованої під відкритим небом ванною кімнатою.

До послуг гостей також два ресторани - двоповерховий Dining Room, де сервіруються страви міжнародної кухні, і елегантний Battuta's з концепцією open kitchen, який є єдиним рестораном національної кухні на Мальдівах, Bell's Bar, лаундж-бар під відкритим небом з видом на океан і широким вибором вінтажних вин.

Комплекс пропонує своїм клієнтам численні можливості для відпочинку: від сноркелінга, каякинга і дайвінгу до кулінарних майстер-класів, водних прогулянок з дельфінами, нічних круїзів з видом на захід і відвідування місцевих ремісничих майстерень. Тут є також spa-і фітнес-центри, кілька басейнів і дайвінг-центр PADI, говориться в прес-релізі готелю.

Вартість проживання становить від $ 870.
25 апреля 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт