» Отдых » Новости туризма

Турист викинувся за борт круїзного лайнера, програвши майже мільйон доларів

    всего 84291 отеля

Турист викинувся за борт круїзного лайнера, програвши майже мільйон доларів

Пятідесятіоднолетній житель материкового Китаю загинув, кинувшись у воду з борту 13-палубного круїзного лайнера. На фатальний стрибок чоловік зважився, програвши п'ять мільйонів гонконгських доларів (857. 500 доларів США) за столиком під час гри в баккара.

Про трагедію повідомила місцева газета «The Standard». Невдалий гравець, якого поліцейські визначають коротким ім'ям «Ху» (Xu), пішов у воду з однієї з палуб круїзного корабля «SuperStar Aquarius» (власник «Star Cruises»). Все відбулося в той самий момент, коли лайнер, покинувши міжнародні води, заходив в акваторію Гонконгу. За сигналом тривоги рятувальники кинулися у воду на пошуки туриста. Через приблизно годину вони підняли на борт тіло туриста. Корабельний лікар констатував його загибель. У повідомленні йдеться про те, що Ху сів на корабель, щоб взяти участь в двудневном ігровому круїзі. Після обіду його бачили за одним з гральних столів, де він робив ставки для гри в баккара. Пасажири, яких цитує видання, розповідають, що він знаходився в залі до 8 ранку дня, до цього часу він програв злощасні 5 млн гонконгкскіх доларів. Протягом години, що передував трагедії, його бачили на палубі (йдеться там же). За інформацією представників «Genting Hong Kong», яка здійснює управління круїзної флотилією "Star Cruises», в момент фатального інциденту на борту лайнера знаходилося 1. 500 туристів. Крім різних казино, «SuperStar Aquarius» має в своєму розпорядженні розважальної та спортивною інфраструктурою. Зі свого боку, поліція повідомила про порушення справи за статтею «падіння людини за борт морського судна», відзначивши відсутність підозрюваних та обтяжуючих обставин.
23 сентября 2010, 14:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт