» Отдых » Новости туризма

У Прибалтиці знаходяться самі недорогі готелі світу

    всего 84291 отеля

У Прибалтиці знаходяться самі недорогі готелі світу

За результатами дослідження, проведеного популярним порталом онлайн-бронювання Hotels. com, Рига визнана столицею з найдешевшими місцями розміщення. У рейтинговому відборі брало участь 68 міст по всьому світу.

Hotels. com в своєму дослідженні зазначає, що за одну ніч у ризькій готелі відвідувачі в минулому році в середньому платили 61 євро, що на 8% менше, ніж у 2008 році. При цьому, незважаючи на низькі ціни, готелі Риги надають послуги високої якості.

Друге місце по дешевизні готелів належить американському Орландо: 63 євро. Столиця Естонії займає в дослідженні третє місце - 65,5 євро за ніч, повідомляє DELFI. lv. Близькість Талліна до Гельсінкі і Петербургу сприяла розвитку туризму вихідного дня, що дозволило підтримати туристичний сектор міста.

У десятці міст з самими дешевими готелями знаходяться Краків, Прага, Бангкок, Пекін і Будапешт. Найдорожче нічліг у минулому році обходився в готелях Монте-Карло - 191 євро, Москви - 179 євро і столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі - 176,5 євро. Також в першу десятку міст з найдорожчими готелями потрапили Нью-Йорк, Женева, Венеція, Бостон, Вашингтон, Тель-Авів і Цюріх.

Найбільший спад цін на розміщення стався в Москві - на 27% і Санкт-Петербурзі - на 18%. Найбільше зросли ціни у Стамбулі - на 16%, Тель-Авіві - на 15% і Ріо-де-Жанейро - на 13%.
30 марта 2010, 20:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт