» Отдых » Новости туризма

Більше тисячі російських туристів не можуть вилетіти до Єгипту і повернутися звідти на батьківщину

    всего 84291 отеля

Більше тисячі російських туристів не можуть вилетіти до Єгипту і повернутися звідти на батьківщину

Близько 600 російських туристів не можуть вилетіти з Москви і Архангельська до Єгипту, ще стільки ж - повернутися додому з курортних міст Хургада і Шарм-ель-Шейх.

Це пов'язано з тим, що авіакомпанія Red Wings в понеділок увечері не отримала дозвіл на виконання рейсів за вказаними маршрутами.

За словами замгендиректора з розвитку бізнесу авіаперевізника Володимира Терещенка, ліцензійна комісія Росавіації заборонила на місяць здійснення чартерів авіакомпанією у зв'язку з тим, що перевізник подав заявку на чартерні перевезення пізніше встановленого терміну.

Разом з тим, за його словами, у вівторок комісія все ж таки дозволила Red Wings виконувати чартери протягом квітня, після чого відповідний документ був направлений в ВАТ Центр виробничо-диспетчерських послуг цивільної авіації, яке в свою чергу поки не видало це дозвіл безпосередньо авіакомпанії.

Зараз пасажири залишаються в аеропортах. Перевізник сподівається, що найближчим часом отримає дозвіл і зможе виконувати рейси.

За планом у квітні Red Wings повинен доставити на популярні курорти і назад понад 70 тисяч росіян.

Авіакомпанія називає дії чиновників Росавіації на старті туристичного сезону "провокаційними" і зазначає, що вони "є важким ударом для компанії, що спеціалізується на чартерних перевезеннях".

"У Red Wings впевнені, що санкції ініційовані конкурентами авіакомпанії, яка зарекомендувала себе як надійний партнер російських туристичних операторів", - вказується в офіційній заяві перевізника.
30 марта 2010, 15:02


Тэги: Египет, авиа, авиакомпания, авиакомпании, авиа перевозчик





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт