» Отдых » Новости туризма

«Робін Гуд» відкриє Каннський кінофестиваль 2010

    всего 84291 отеля

«Робін Гуд» відкриє Каннський кінофестиваль 2010

Фільм режисера Рідлі Скотта (Ridley Scott) "Робін Гуд" (Robin Hood), в якому головні ролі зіграли Рассел Кроу і Кейт Бланшетт, відкриє міжнародний Каннський кінофестиваль. Таке рішення ухвалили організатори кінофоруму

Картина демонструватиметься 12 травня поза конкурсною програмою, в цей же день розпочнеться прокат фільму на території Франції. В інших країнах світу прем'єра "Робін Гуда" відбудеться 14 травня.

Фільм Скотта, в якому грають Расселл Кроу (Russell Crowe) і Кейт Бланшетт (Cate Blanchett), буде показаний на фестивалі поза конкурсом. Картина, що розповідає про витоки легенди про Робін Гуда, вийде в широкий прокат через два дні після Канському прем'єри.

Нагадаємо, що за сюжетом картини після смерті короля Річарда Робін Гуд повертається з Хрестового походу в Ноттінгем, де стає свідком жорстокосердості і корумпованості місцевого правителя. Це змушує його створити розбійницьку зграю, яка стає грозою місцевих багатіїв і захистом для бідняків.

Але у Робіна куди більш великі плани. Усвідомивши загальну слабкість влади, він прагне запобігти сповзанню його країни в безодню громадянської війни і повернути Англії колишню силу і славу.

Раніше Рідлі Скотт планував випустити свій фільм відразу в двох форматах - звичайному і стереоскопічному. Про реакцію керівництва студії Universal на ініціативу режисера поки нічого невідомо.

63-й кінофестиваль у Каннах почне роботу 12 травня і триватиме до 23 травня (Festival de Cannes - Du 12 au 23 mai 2010). Головою журі цього року буде Тім Бертон (Tim Burton). Програма фестивалю ще не оголошена, хоча Slashfilm називає кілька фільмів, які можуть бути представлені в Канні цього року.

За чутками, місця в програмі можуть отримати «Ти зустрінеш високого темноволосого незнайомця» Вуді Аллена (Woody Allen), «Уолл-Стріт-2» Олівера Стоуна, «Miral» Джуліана Шнабеля (Julian Schnabel), «Ромовий щоденник» (Rum Diary, The) 2010 з Джонні Деппом (John Christopher «Johnny» Depp) по Хантеру Томпсону (Hunter Stockton Thompson), «Древо життя» (Tree of Life) Теренса Маліка (Terrence Malick) з Бредом Піттом (Brad Pitt) і «Potiche» Франсуа озону (François Ozon).

Що - б потрапити на кінофестиваль або побувати на кіно - фестивалі потрібно завчасно забронювати готель у Каннах.

Відпочинок в Каннах
Готелі у Каннах
30 марта 2010, 01:01


Тэги: Каннский кинофестиваль, Cannes, фестиваль в Каннах





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт