» Отдых » Новости туризма

В асоціацію The Leading Hotels of the World вступили ще п'ять готелів

    всего 84291 отеля

В асоціацію The Leading Hotels of the World вступили ще п'ять готелів

Асоціація The Leading Hotels of the World продовжує розширюватися: не так давно вона прийняла до своїх лав ще п'ять готелів. Пройти суворий відбір для отримання членства LHW вдалося одному російському і чотирьом перуанським готелям.

Московський Lotte Hotel - сьомий в Росії і четвертий в столиці готель-учасник LHW - відкриється на початку цього літа. Він запропонує для розміщення 304 номери та suites, витриманих у сучасному стилі, з просторими зонами відпочинку і великими ванними кімнатами з обробкою з мармуру. Гостям клубного поверху будуть надані додаткові привілеї: швидкі реєстрація і виписка з готелю, а також доступ до клубної вітальню, бізнес-центр, переговорні кімнати і бібліотеку. У Lotte Hotel Moscow відкриються два ресторани (у тому числі Les Menus від знаменитого французького шеф-кухаря П'єра Ганьєр), фітнес-клуб, басейн, спа-центр і шість банкетних залів.

Чотири перуанських готелю отримали членство в асоціації LHW першими у своїй країні. Це Hotel Monasterio в Куско, Miraflores Hotel Park в Лімі, Las Casitas del Colca поряд з каньйоном Колка і Machu Picchu Sanctuary Lodge, розташований в межах стародавнього міста Мачу-Пікчу. Два з них - Hotel Monasterio і Machu Picchu Sanctuary Lodge - пропонують своїм гостям комфортабельне розміщення в історичній обстановці.

Hotel Monasterio розміщується в будівлі монастиря XVI століття, недалеко від площі Армас; 126 номерів і suites оформлені з використанням предметів мистецтва та робіт ремісників. У готелі відкриті ресторани Illariy Restaurant і El Tupay, а також бар у лобі.
29 марта 2010, 20:11
http://www.vip-tourism.ru





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт