» Отдых » Новости туризма

Замбія чекає більше туристів

    всего 84291 отеля

Замбія чекає більше туристів

Замбія планує до кінця року збільшити в'їзний турпотік в країну на 25%, до 1 мільйона чоловік. Ставка робиться на одужання світової економіки, а також чемпіонат світу з футболу, який хоч і пройде в Південній Африці, але приверне увагу до всього континенту.

Туризм забезпечує до 18 % в структурі замбійського ВВП, однак в 2009 році бронювання готельних номерів впало на 20-25 %, повідомляє Турпром. Управління по туризму Замбії планує переглянути туристичні програми, які пропонуються закордонним гостям, з тим щоб позиціонувати країну на провідних європейських ринках по -новому.

Для поїздок в Замбію громадянам Росії необхідна віза, яка оформляється не тільки в консульстві Замбії в Москві, але і безпосередньо при перетині кордону. Головна визначна пам'ятка країни - знаменитий гігантський водоспад Вікторія висотою 120 метрів і шириною майже 2 кілометри. Крім того, тут близько 20 національних парків і інші цікаві місця.
30 марта 2010, 14:20


Тэги: Замбия, Африка, ЮАР




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт