» Отдых » Новости туризма

У Марокко знайшли тіло арабського шейха, який керував одним з найбільших світових інвестфондів

    всего 84291 отеля

У Марокко знайшли тіло арабського шейха, який керував одним з найбільших світових інвестфондів

Сьогодні, 30 березня, телеканал Al Arabiya повідомив, що знайдено тіло молодшого брата президента ОАЕ, глави найбільшого інвестиційного фонду Abu Dhabi Investment Authority (ADIA) шейха Ахмеда бен Зайеда Аль Нахайяна - Ahmed ibn Zaid an-Nahajan (Ahmed bin Zayed al-Nahayan).

Як повідомляє Reuters з посиланням на марокканське агентство MAP, тіло було витягнуто з озера неподалік від столиці Марокко, міста Рабат. У п'ятницю, 26 березня, там потерпів крах планер, на якому знаходився шейх.

"Ці нерадісні новини підтвердилися", - сказав Reuters представник влади Абу-Дабі.

Нагадаємо, раніше еміратське державне новинне агентство WAM повідомило, що пілот планера був врятований, а пошуки шейха тривають.

Ахмед бен Зайєд Аль Нахайян був молодшим братом президента ОАЕ і правителя Абу-Дабі шейха Халіфи бен Зайеда Аль Нахайяна. Він не був прямим спадкоємцем трону.

У минулому році шейх Ахмед посів 27-е місце в списку найбільш впливових людей світу за версією журналу Forbes. Дані про справжній розмірі активів ADIA ніколи не публікувалися владою Абу-Дабі, однак, за оцінками фахівців, вони можуть складати від $ 650 млрд до $ 800 млрд.
30 марта 2010, 16:53


Тэги: смерть шейха, Abu Dhabi, Абу-Забі, Абу-Дабі





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт