» Отдых » Новости туризма

Куди туристам відправитися на пошуки казки

    всего 84291 отеля

Куди туристам відправитися на пошуки казки

Кіностудія Walt Disney відзначає 75-річчя свого першого повнометражного мультфільму, а туристи можуть відправитися в подорож по слідах героїв улюблених диснеївських екранізацій. Британське видання Telergaph підготувало список місць, які могли б стати декораціями до казок, створеним мультиплікаторами студії Walt Disney.

"Холодне серце" (2013 рік)
Героїні мультфільму, принцеси Ельза і Анна - спадкоємиці престолу "королівства високих гір і суворих фіордів" Еренделл. Драматичні фіорди і засніжені вершини гір Норвегії дозволять туристам зануритися в казку. А шведський крижаний готель Icehotel підготував для постояльців номер "Borderland", який міг би стати справжньою сценічним майданчиком для мультфільму.

"Спляча красуня" (1959 рік)
Бажаючи віддати данину композитору Вагнеру, король Баварії Людвіг II вирішив відтворити казкове Середньовіччя і побудував фантастичне пристановище в околицях німецького містечка Фюссен. Сплячій красуні принцесі Аврорі припав би до смаку замок Нойшванштайн, який став втіленням мрії короля.

"Красуня і Чудовисько" (1991 рік)
Мальовничий французьке містечко Егісайм (Eguisheim) в Ельзасі міг би стати рідний сільцем красуні Белль. Дія мультфільму "Красуня і Чудовисько" наче розігрувалося на цих старовинних вулицях.

"Вгору" (2009 рік)
Кажуть, саме водоспад Анхель у Венесуелі надихнув творців мультфільму "Вгору" кіностудії Pixar. Головний герой, 78-річний Карл Фредріксен прив'язує до свого будинку повітряні кулі і летить на ньому до Райським Водоспадом в компанії юного скаута. Анхель - найвищий у світі водоспад, вода якого падає з висоти більше 900 метрів в національному парку Канаіма.

"Алладін" (1992 рік)
Алладін - казка з книги "Тисяча і одна ніч", дія якої відбувається в китайському місті. Але в диснеївській адаптації відчувається атмосфера Близького Сходу, починаючи від килимів-літаків і арабських будівель і закінчуючи східними нарядами персонажів. Правда, палац на картинці - справжній двійник індійського Тадж-Махала.

"Мулан" (1998 рік)
Декораціями для фінальної битви в мультфільмі "Мулан" мультиплікатори обрали палацовий комплекс Заборонене місто в Пекіні.

"У пошуках Немо" (2003 рік)
Шанувальникам доброго мультфільму про загублену рибку "У пошуках Немо" обов'язково варто здійснити подорож до Великого Бар'єрного рифу в Австралії, де відбувалася дія цієї історії.

"Тачки" (2006 рік)
Де ж найкраще ненадовго стати героєм мультфільму "Тачки", як не на знаменитої американської автостраді 66? Там туристів чекають унікальні придорожні розваги та гостинні кафе.

"Король Лев" (1994 рік)
Здається, що творців мультфільму надихнув національний парк Серенгеті в Танзанії, знаменитий своїм багатим тваринним світом і ландшафтами. Однак, за словами мультиплікаторів, прототипом Pride Rock став інший національний парк - "Ворота Пекла", розташований на території Кенії.

"Русалонька" (1989 рік)
Підводне царство принцеси-русалочки Аріель можна побачити в тропічних водах, що оточують риф Великий Кайман (Кайманові острови), де знаходиться підводна статуя прекрасної русалки Амфітріте. А щоб оглянути замок принца Еріка, варто відправитися до Швейцарії, в Шильонський замок поблизу Монтре.

"Попелюшка" (1950 рік)
Втіленням чарівного замку Попелюшки стала іспанська фортеця Алькасар в Сеговії.

"Хоробра серцем" (2012 рік)
Декорації мультфільму засновані на пейзажах Шотландського високогір'я, де розташований замок Ейлен-Донан (Eilean Donan) - копія житла відважної принцеси Меріди.

"Пригоди імператора" (2000 рік)
Пейзажі Перу, зберегли колорит епохи Інків, а особливо - Мачу-Пікчу, надихнули творців мультфільму "Пригоди імператора".
21 ноября 2015, 12:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт