» Отдых » Новости туризма

У Краснодарі відкривається готель бренду ibis

    всего 84291 отеля

У Краснодарі відкривається готель бренду ibis

Готельний оператор Accor Hotels відкриває в Росії свій тридцятий готель - їм став готель бренду ібіс в Краснодарі. Вона розташована в самому центрі міста, на перетині вулиць Червоноармійської та Головатого.

Готель ibis Краснодар почне працювати через два місяці і запропонує гостям 220 комфортабельних номерів, оснащених фірмовими ліжками Sweet Bed з "дихаючими" матрацами. В інфраструктуру нового готелю увійшли ресторан ibis Kitchen, цілодобовий бар і багатофункціональна конференц-зона. На території комплексу буде працювати безкоштовний Wi-Fi.

У готелях бренду ibis також діє гарантія якості: персонал протягом 15 хвилин повинен вирішити будь-яку проблему гостя, входить у компетенцію готелю. Якщо цього не відбудеться, то постояльцю не доведеться платити за проживання, нагадує прес-служба групи Accor. Планована вартість проживання в новому готелі ibis в Краснодарі - від 2 900 рублів на добу.
19 ноября 2015, 10:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт