» Отдых » Новости туризма

Як зробити тривалий переліт комфортніше і продуктивніше

    всего 84291 отеля

Як зробити тривалий переліт комфортніше і продуктивніше

Фахівці запевняють, що турбулентність не є небезпечною для літака, що знаходиться в повітрі. Вона виникає через різницю в тиску на кордонах різнорідних повітряних мас. Однак є авіапасажири, які впадають в паніку або відчувають нудоту, коли літак починає трясти. In-Flight Insider склав список порад, які допоможуть полегшити переліт в зоні турбулентності.

При реєстрації на рейс потрібно попросити місце, розташоване якомога ближче до кабіни пілотів. На передніх рядах трясе значно менше, ніж в хвості літака.

Перед початком польоту можна дізнатися у бортпровідника, чи є шанс потрапити в зону турбулентності. Таким чином можна психологічно підготуватися до коливань та заздалегідь прийняти таблетки від захитування.

Побачивши, що стюардеси, що працюють в салоні, сіли на свої місця і пристебнулися, пасажирам належить зробити те ж саме. Вони підтримують зв'язок з пілотом і знають, що саме відбувається. З турбулентністю не жартують, і можна постраждати в трясці, будучи не пристебнутим.

Під час турбулентності треба дихати якомога більш глибоко. Зазвичай в стресових ситуаціях люди дихають дуже часто, тоді як саме глибоке дихання може по-справжньому заспокоїти іх.Вне залежно від того, повідомив екіпаж про турбулентності чи ні, краще завжди бути пристебнутим. Це запобіжить випадкові травми. Варто пам'ятати: завжди може виникнути турбулентність, яка не відбивається на приладах пілотів.
04 ноября 2015, 15:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт