» Отдых » Новости туризма

Де цієї зими дешевше кататися на гірських лижах

    всего 84291 отеля

Де цієї зими дешевше кататися на гірських лижах

Гірськолижні курорти Сочі, австрійський Кітцбюель і «Via Lattea» "Чумацький Шлях" в Італії увійшли до двадцятки найбільш доступних напрямків для зимового спорту в наступаючому сезоні. Цей рейтинг був складений порталом Fairfx, який присвячений фінансовій стороні туризму.

У ході дослідження були зіставлені витрати на один тиждень, включаючи вартість скі-пасу, базового спорядження та послуги інструктора. Всього було розглянуто 59 курортів в 19 країнах Європи та Північної Америки. При цьому були обрані найбільш популярні у любителів гірськолижного відпочинку напрямки.

Дослідження показало, що курорти Чехії, Угорщини, Словенії та Польщі пропонують найбільш низькі ціни, в той час як США, Швейцарія і Канада увійшли до списку найдорожчих напрямків.

Найдоступнішим виявився відпочинок в Шпіндлерув-Млин (Чехія) - тижневі витрати складуть близько 5000 крон (190 євро). На другому місці - Кекеш (Угорщина). Тут тиждень активного відпочинку обійдеться в 65000 форинтів (215 євро). Далі в рейтингу розташувалися два словенських курорту - Блед і Краньска-Гора. Тут витрати на тиждень складуть 274 і 357 євро відповідно. Гірськолижні курорти Червоної Поляни в Сочі зайняли восьму сходинку (384 євро).

Серед гірськолижних курортів "великої четвірки" (Австрія, Італія, Франція і Швейцарія) найдоступнішим виявився австрійський Кітцбюель - 361 євро. В Італії відносно недорогий відпочинок в регіоні Via Lattea ("Чумацький Шлях") - 454 євро. Найдешевший курорт Франції, Альп-д'Юез - на 23 місці за доступністю - 505 євро. У той же час два швейцарські курорту увійшли до десятки найдорожчих.

Хоча Кіцбюель - найдешевший курорт в країнах "великої четвірки", в середньому відпочинок в Італії трохи дешевше. Середні тижневі витрати складуть тут 538 євро. Далі в порядку зростання розташувалися Австрія (550 євро), Франція (561 євро) і Швейцарія (915 євро).

Сім з десяти найдорожчих напрямків розташовані в Північній Америці. Три перших місця належать курортам США - Брекенрідж (+1585 доларів), Вейл (1516 доларів) і Winter Park (+1430 доларів). Найдорожчий з європейських курортів - швейцарський Церматт (+1105 євро). Серед інших шести курортів - чотири канадських, ще один швейцарський і один знаходиться в Японії.
18 ноября 2015, 14:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт