» Отдых » Новости туризма

У Красноярську відкрилися відразу два готелі міжнародних брендів

    всего 84291 отеля

У Красноярську відкрилися відразу два готелі міжнародних брендів

Готельна група Accor Hotels відкрила в Красноярську відразу два готелі - брендів ibis і Novotel. Готелі "ibis Красноярськ Центр" і "Novotel Красноярськ Центр" розташовані в одному архітектурному комплексі на вулиці Карла Маркса в центрі міста. Відстань від готелів до аеропорту становить 35 кілометрів, а залізничний вокзал Красноярська розташований всього в трьох кілометрах

Тризірковий "ibis Красноярськ Центр" пропонує постояльцям 116 сучасних номерів, кожен з яких оснащений системою клімат-контролю, LED-телевізором, сейфом та міні-холодильником. Відмінна звуко- і светоізоляція забезпечать комфорт, тишу і спокійний відпочинок. На території всієї готелю працює безкоштовний Wi-Fi. Також в інфраструктуру нового готелю увійшли ресторан ibis Kitchen, цілодобовий бар і бізнес-зона. Вартість проживання в новому готелі - від 3500 рублів за ніч.

Чотиризірковий "Novotel Красноярськ Центр" розташовує 110 просторими номерами категорій "суперіор", "бізнес-комфорт", "люкс" або "сімейний", включаючи сім номерів для розміщення гостей з обмеженими фізичними можливостями. У готелі працює ресторан європейської та американської кухонь GourmetBar, з якого відкривається вид на місто. Крім того, в готелі є цілодобовий бар, фітнес-центр і спа-комплекс з сауною і хаммамом. Крім того, готель пропонує цілодобове обслуговування в номерах, безкоштовний WiFi на всій території і парковку, повідомляє прес-служба групи Accor.

Для проведення зустрічей, ділових заходів та урочистостей в "Novotel Красноярськ Центр" створена багатофункціональна конференц-зона, що складається з семи залів, оснащених найсучаснішим обладнанням. Вартість проживання в красноярському Novotel - від 4800 рублів на добу.
17 ноября 2015, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт