» Отдых » Новости туризма

Перший готель Hampton by Hilton відкрився в Мінську

    всего 84291 отеля

Перший готель Hampton by Hilton відкрився в Мінську

У Мінську почав працювати перший в Білорусії готель бренду Hampton by Hilton. Він розташований в центрі міста, в пішій доступності від основних визначних пам'яток, поруч з головним вокзалом і в 45 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту.

Готель Hampton by Hilton Minsk City Centre пропонує постояльцям 120 сучасних номерів. Всі кімнати оснащені фірмовими ліжками Clean and fresh Hampton bed, 32-дюймовими РК-телевізорами, кава-машинами і робочими столами з ергономічними кріслами. На всій території готелю діє безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi.К послуг гостей - ресторан, бар та цілодобовий фітнес-комплекс, повідомляє прес-служба готелю. Діловим гостям сподобається цілодобовий бізнес-центр з можливістю безкоштовної друку і чотири приміщення для проведення нарад загальною площею більше 150 квадратних метрів. Вартість проживання в Hampton by Hilton Minsk City Centre - від $ 86 за двомісний номер на добу.
20 ноября 2015, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт