» Отдых » Новости туризма

Міжнародний фестиваль мистецтв «Різдво в Татрах»

    всего 84291 отеля

Міжнародний фестиваль мистецтв «Різдво в Татрах»

Міжнародний фестиваль мистецтв «Різдво в Татрах»
(З 14. 12 по 18. 12. 2012) Попрад, Словаччина 2012

Проведення міжнародних дитячо-юнацьких фестивалів - це виявлення нових талантів, міжнародний обмін досвідом та ідеями, пізнання нового творчого шляху, зміцнення дружніх зв'язків дітей і молоді з різних країн світу.



I. Мета фестивалю: Знайомство з кращими творчими колективами, виявлення талановитих і обдарованих дітей, створення для дітей та молоді можливості творчого спілкування шляхом показу кращих зразків мистецьких традицій національного мистецтва, обмін досвідом роботи художніх керівників колективів; ознайомлення з культурою та мистецтвом різних країн світу.



II. Терміни і місце проведення фестивалю Фестиваль проводиться з 14 по 18 грудня 2012 Місце проведення: Палац культури м. Попрад, Стара Лєсна "FORTON 3 * +", "LESNA 3 *". Термін подачі заявок на Фестиваль - до 01. 11. 2012 р.



III. Умови по розміщенню: Розміщення учасників Фестивалю на базі готелів «FORTON 3 + *», «LESNA-3 *», «HORIZONT 3 *», за стандартним прайс-листом на Зима '2012, харчування-HB, з користуванням усією інфраструктурою готелів.



III. Умови участі у фестивалі: До участі у фестивалі запрошуються дитячо-юнацькі колективи та солісти різних видів мистецтва, таких як: хореографічні коллеківи народного, бального та сучасного танців; фольклорні групи, хорові колективи, вокальні ансамблі та солісти, виконавці естрадних пісень, виконавці естрадних пісень, інструменталісти, дитячі театри моди і студії модельного мистецтва. У фестивалі беруть участь діти і підлітки у віці від 7 до 21 років, з країн Словаччини, Польщі, Угорщини, України, Російської федерації та інших країн сусідів. Творчі колективи або індивідуальні виконавці представляють два номери по кожному стилю номінації тривалістю не більше 5 хв. Такса участі у Фестивалі - оплачується одноразово в розмірі: 20 євро з людини для індивідуальних виконавців і колективів. Такса участі включає в себе - технічне оснащення Фестивалю (озвучення, освітлення, забезпечення попередньої підготовки фестивалю, умови та проведення зустрічей творчих колективів, транспорт до Палацу культури). Діти зможуть не тільки взяти участь у Фестівлае, але і відпочити, оздоровитись у Високих Татрах, відвідавши Аквасіті з термальною водою, Белянський печеру, яка є перлиною цього регіону відвідати замки, обмінятися творчим досвідом, подружитися з дітьми з інших країн.

Запрошуємо всіх на "Різдво в Татрах"



IV. Вікові категорії учасників: • З 7 до 10 років - молодша; • з 11 до 14 років - середня група; • з 15 до 18 років - старша група • з 18 до 21 року - молодіжна група

V. Номінації: - Вокальний жанр (народна пісня - соло, дуети, ансамблі, естрадна пісня - соло, дуети, ансамблі - Хореографія (народні танці, класичний танець, сучасна хореографія-мажоретний танець, естрадний танець, характерні танці, джаз-балет, вільна пластика, спортивні танці - Степпа, спортивний рок-н рол та ін) - Інструменталная музика. - Нестандартні форми дитячої творчості (театральні постановки, театр моди, ілюзіоністи, циркова акробатика); - Образотворче мистецтво - пленер 3 дні: живопис (олія, акварель, гуаш, пастель, змішана техніка); графіка (малюнок, гравюра, літографія, плакат) Увага: Всі інструменти та матеріали забезпечуються самими учасниками фестивалю.

VI. Критерії оцінок Підбір і складність репертуару, техніка виконання, постановка номера, костюми, акторську майстерність, видовищність і виконавську майстерність, оригінальність, музикальність і художня трактування твору, відповідність репертуару виконавським можливостям і віковій категорії виконавця, загальне художнє враження



VII. Склад журі: Склад журі Фестивалю формується з заслужених працівників культури, відомих композиторів, музикантів, художніх керівників фестивалів і конкурсів, що проводяться в Словаччині і країнах-учасницях фестивалю, представників засобів масової інформації. Члени журі оцінюють виступи учасників за 10-бальною системою відкритим голосуванням. Кращі виявляються за загальною сумою балів.



VIII. Нагородження: Підсумки фестивалю та нагородження проводяться за номінаціями "Вокал", "Хореографія''," Інструменталная музика "," Нестандартні форми дитячої творчості "," Образотворче мистецтво ", роздільно з урахуванням вікових категорій дітей. У кожній номінації передбачено присудження першої, другої і третьої премії. Володарі другого і третього премії нагороджуються дипломами та пам'ятними подарунками. Володарі першої премії отримують подарунки у вигляді - цінного призу Кожен учасник отримує грамоту "Учасник фестивалю". Журі фестивалю визначає учасника на присудження Гран-прі фестивалю за вищевказаними номінаціями. Переможець Гран-Прі отримує цінний подарунок. Допускається дублювання призових місць/два перших місця, других і т. д./за результатами конкурсу. Журі та організатор фестивалю вручають дипломи за: "Кращий музичний педагог", "Кращий хореограф", "Кращий художник-постановник», «Кращий художник-педагог». Журі, організатори та спонсори також вручають свої нагороди.

Загальні ПОЛОЖЕННЯ по фестивалю

1. Технічні вимоги: Запис фонограми повинна бути на носії - CD або міні-диску з ідеальною якістю звуку. Кожна звукозапис має бути на окремому носії, із зазначенням назви ансамблю чи прізвищем виконавця, назвою твору та точним часом тривалості звучання. Не допускається виступ вокалістів під фонограму «+1», допускається фонограма з бек-вокалом.

2. Вимоги до учасників Фестивалю: Учасники конкурсу "Вокал (естрадний, народний, академічний)" виступають з фонограмою або «а-капела» Одне з виконань має бути обов'язково рідною мовою. Допускається тільки одне виконання іноземною мовою. Черговість виступів учасників у конкурсній програмі визначається Організатором Фестивалю за 3 дні до початку фестивалю. Зміни не допускаються. Журі визначає нагороджених учасників для участі у Гала-концерті.



3. Конкурсні вимоги: Для участі в конкурсі необхідно надати організаторам наступні документи: - Заявка учасника за зразком; - Коротка характеристика учасника, програма та тривалість виступу дві кольорові фотографії в електронному вигляді

4. Загальні вимоги: Підготовку та проведення фестивалю здійснює Організатор Фестивалю. Для отримання запрошення на візу, необхідно подати списки учасників електронною поштою, встановленого зразка: Ф. І. на англійській і російській мові,/як зазначено в закордонному паспорті /; число, місяць і рік народження,? закордонного паспортів, термін дії паспорта та пакет документів для оформлення візи. Увага: паспорт повинен бути дійсний хв. ще 6 міс. після закінчення поїздки! Колектив зобов'язаний мати відповідне коллічeство супроводжуючих/15 дітей + 1 рук. /, На яких оформляється нотаріально завірений дозвіл батьків на виїзд дитини за кордон і які несуть повну відповідальність за збереження життя та здоров'я дітей. Оргкомітет має право використовувати та поширювати/без виплати гонорару учасникам та гостям конкурсу/аудіо-та відеозаписи, друкованої та іншого роду продукції, вироблені під час проведення заходів конкурсу та за його підсумками. Учасники фестивалю мають право на рекламу свого спонсора. Для цього учасники в електронному вигляді висилають логотип спонсора/якщо мається /, назва фірми, П. І. Б. директора. Для публікації статті про колектив/соліста/на сайті організаторів фестивалю і для підготовки інформаційних матеріалів необхідно надати інформаційний лист, який повинен включати творчу біографію, цікаві факти з життя колективу/соліста /, дві кольорові фотографії/передаються в електронному вигляді /. Оргкомітет затверджує склад журі по кожній номінації, який формується з провідних фахівців культури і мистецтва країн, що беруть участь у Фестивалі. Невиконання умов цього Положення тягне за собою виключення участі у фестивалі. Питання, не указанниe в цьому Положенні, мають право вирішувати оргкомітет.

Всі заявки на участь у Фестивалі подаються у письмовому вигляді за їв. Поштою на адресу: kalipso_tour2010@mail. ru, info@kalipso-tour. com. ua Всі заявки приймаються до 01. 11. 2012 р. При отриманні підтвердження заявки на участь, проводиться авансова оплата у розмірі 30% від вартості. Крайній термін оплати - 25. 11. 2012

5. Програма фестивалю День/дата Час доби Основні заходи



Перший день 14. 12. 12 9:00-16:00 Прибуття в Стара Лєсна готелі «FORTON 3 + *», «LESNA-3 *», «HORIZONT 3 *», реєстрація, розміщення учасників і гостей фестивалю, інформація про черговість виступів учасників, репетиції. Відпочинок. Ужін. 19: 00 Урочисте відкриття фестивалю, представлення, дискотека, святковий фуршет для учасників.



Другий день 15. 12. 12 9. 00-15. 00-Сніданок. Репетиції, вільний час. За бажанням можна провести екскурсії. 16:00 Конкурсна программа. Ужін. Дискотека. Обговорення результатів конкурсного дня журі та керівників. Вільний час

Третій 16. 12. 12 9. 00-15. 00-Сніданок. Репетиції, вільний час. За бажанням можна провести екскурсії. 16:00 Конкурсна программа. Ужін. Дискотека. Обговорення результатів конкурсного дня журі та керівників. Вільний час

Четвертий день 17. 12. 12 9. 00-15. 00чЗавтрак. Репетиції, вільний час. 16. 00 - Нагородження. Заключний Гала-концерт. Вечеря. Увечері дискотека. П'ятий день 18. 12. 12 9. 00 - 17. 00Завтрак. Вільний час. Від'їзд додому



Побажанню учасників Фестивалю, за додаткову плату, може бути запропонована екскурсія до столиці Австрії м. Відень з відвідуванням її основних визначних пам'яток та інші країни сусіди.



Вартість перебування на фестивалі складає - 275 євро проживання у готелі "LESNA ***", 295 євро проживання у готелі "FORTON *** +" і включає в себе (вартість потрібно уточнювати при подачі заявки) - Проживання 5 днів і 4 ночі; -2-х разове харчування (сніданок - вечеря) + обід сухі пайки під час екскурсій; - Оглядові екскурсії Попрад, Кежмарок, Татранська Ломніца, Штребське Плесо, Стражкі, Любовнянскій замок, Аквасіті, Белянськая Печера - Трансфер Україна (Чоп/Ужгород) - Словаччина - Україна (Чоп/Ужгород); - Страховка; - Такса учасника фестивалю - Анімаційна програма

Додатково оплачується: - Консульський збір; - Вхідні квитки (Аквасіті 1915 євро, Белянськая печера 96 євро, Стражкі 5/3, 5 євро, Любовнянскій замок 64 євро). - Проїзд ж /. д до Ужгорода, Чопа і назад Оргкомітет бере на себе всі витрати по організації виступу, забезпечення культурної та екскурсійної програм. Оргкомітет запрошує Вас взяти участь у цій програмі і спільними зусиллями створити радісний і яскраве свято. Ми зі свого боку гарантуємо Вам море позитивних емоцій і незабутні спогади!



Організатори фестивалю: Туристична Компанія «FORTON TRAVEL»

Під потронажем: Мерія м. Попрад; Департамент культури м. Попрад
08 ноября 2012, 18:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт