» Отдых » Новости туризма

Рекордно зростає інтерес туристів до Камбоджі

    всего 84291 отеля

Рекордно зростає інтерес туристів до Камбоджі

З січня по вересень Камбоджа зазначила 24-відсоткове зростання турпотоку. В цей період сюди приїхало 2,57 мільйона іноземних туристів. До кінця року, за прогнозами Міністерства туризму Камбоджі, країна прийме 3,3 мільйона гостей з-за кордону.

Більшість традиційно приїжджає із сусіднього В'єтнаму (579890 чоловік, зростання турпотоку 25%), а також Південної Кореї (306550, +24%) і Китаю (234440, +32%), повідомляє Prian. ru. Окремих даних по Росії за перші дев'ять місяців нинішнього року не представлено, і в будь-якому випадку турпотік з нашої країни не надто високий, проте російський ринок демонструє найвищі темпи зростання. Так, в 2011 році в Камбоджу на відпочинок приїхало 60 тисяч росіян, що в два рази більше, ніж роком раніше. Громадяни Росії можуть відвідувати цю країну, оформляючи візу строком на місяць безпосередньо після прибуття в аеропорту Пномпеня або на прикордонному КПП.

Туризм є одним з чотирьох основних стовпів камбоджійської економіки. У 2011 році країна залучила 2,88 мільйона іноземних туристів, отримавши дохід в 1,91 мільярда доларів США. Крім екскурсійного, гостям пропонуються найрізноманітніші види проведення дозвілля: від пляжного відпочинку до гольфа.
08 ноября 2012, 14:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт