» Отдых » Новости туризма

Тінь чекає гостей на високогірну зустріч Нового року

    всего 84291 отеля

Тінь чекає гостей на високогірну зустріч Нового року

На відміну від минулого року, коли через високі температури та відсутність снігу курорти довго не могли почати сезон катання, зараз в Європі - протилежна ситуація. В Альпах продовжуються рясні снігопади, і багато центрів зимового відпочинку відкрили сезон достроково. У їх числі - французький Тінь.

У ці дні тут стоїть сонячна погода з температурою повітря близько -1 ° С, сніговий покрив досягає 60 сантиметрів. Про повноцінне початку сезону говорити ще рано, але час від часу курорт відкривається. Крім того, доступно катання на льодовику. Протягом усього листопада скі-пас коштує 33,5 євро для дорослого, 27 євро для дітей і літніх лижників.

Офіційно старт сезону в регіоні Еспас-Кіллі (L'Espace Killy), куди, крім Тиня, також входить Валь-д'Ізер (Val d'Isere), буде дано 1 грудня. З цього дня і до кінця року денної скі-пас коштує 42,5 євро для дорослого і 34 євро для пільгових категорій відвідувачів, два тижні катання обійдуться в 416 і 333 євро відповідно.

Крім відмінних умов активного зимового відпочинку, Тінь пропонує своїм гостям насичену програму apres-ski, і одним з найбільш яскравих свят буде новорічна вечірка. Ось уже кілька років поспіль на висоті 2100 метрів тут проходить концерт під відкритим небом. У цьому році в Тіні виступить знаменитий французький діджей електронної музики Мартін Сольвейг (Martin Solveig).

Вечірки в Тіні, що дають можливість зустріти Новий рік на найвищій відкритої танцювальному майданчику Європи, щорічно привертають близько 25 тисяч чоловік. Вхід на свято - безкоштовний, але в зв'язку з популярністю заходи бронювання готелів краще не відкладати на останній день.
08 ноября 2012, 15:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт