» Отдых » Новости туризма

Пасажирам круїзів в ОАЕ можуть видати багаторазову візу

    всего 84291 отеля

Пасажирам круїзів в ОАЕ можуть видати багаторазову візу

В Об'єднаних Арабських Еміратах прийняті зміни до законодавства, що стосуються перебування іноземних громадян. Здебільшого нововведення поширюються на бізнесменів і власників нерухомості. Туристи - за винятком тих, хто приїжджає в ОАЕ на круїзних судах, - змін не відчують.

Поправки в закон внесені указом заступника прем'єр-міністра і міністра внутрішніх справ ОАЕ - шейхом Саїф бін Зайєд аль Нахайном (Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan). Відтепер дипмісії ОАЕ за кордоном або генеральне управління у справах іноземців всередині самої країни (General Directorate of Residency and Foreigners Affairs) мають право видавати мультивізи.

Здобувачі багаторазових віз поділені на три категорії. Шестимісячна мультивіза терміном перебування до 30 днів протягом кожного в'їзду може бути видана людям, що працюють у державних або приватних компаніях, зареєстрованих в ОАЕ в тому випадку, якщо їх робота вимагає частого відвідування Еміратів.

Інвесторам (власникам нерухомості) видається багаторазова віза терміном дії 6 місяців; періоди перебування окремо не обумовлені і допускаються в межах терміну дії візи.

І, нарешті, туристам дозволено видавати багаторазову візу терміном дії три місяці з правом перебувати в країні не більше 14 днів за кожен в'їзд. Таку візу зможуть отримати туристи, які є пасажирами круїзних суден, і тільки у випадку, якщо тур передбачає декілька заходів в ОАЕ .

Таким чином, це абсолютно не стосується туристів, що прибувають в Емірати звичайним шляхом, через аеропорти країни. Їм, як і раніше, видадуть одноразову візу, а транзитна як і раніше дає право на перебування в країні протягом 96 годин.
08 ноября 2012, 16:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт