» Отдых » Новости туризма

Названо найкращі для шопінгу міста Азії

    всего 84291 отеля

Названо найкращі для шопінгу міста Азії

Компанія Global Blue опублікувала щорічний рейтинг кращих для шопінгу міст Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Перше місце в списку зайняв Гонконг, на другому опинився Куала-Лумпур, а третє дісталося Шанхаю.

Також в першу десятку азіатського рейтингу Globe Shopper Index увійшли Пекін, Сінгапур, Сідней, Бангкок, Токіо, Сеул і Делі. Міста оцінюються за п'яти принципово важливим для туриста критеріям: магазини, цінова доступність, комфортність, готелі та транспорт, а також культура і клімат, повідомляє РБК.

Всі ці категорії відіграють значну роль у виборі місця для шопінгу. Різноманіття магазинів дозволяє туристам отримати все, що вони хочуть, від відео - і фотоапаратури до брендового одягу та антикваріату. Цінова доступність гарантує те, що мандрівник не виїде, не зробивши покупки. У категорії " комфортність " насамперед оцінювалася легкість спілкування і зручність при здійсненні покупок і повернення податків. А культура і клімат - додаткові бонуси, оскільки багато туристів в першу чергу їдуть на відпочинок і лише потім на шопінг.
08 ноября 2012, 16:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт