» Отдых » Новости туризма

Іспанія, Італія та Таїланд - вибір самостійних туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Іспанія, Італія та Таїланд - вибір самостійних туристів з Росії

Самостійні туристи з Росії найчастіше вибирають для відпочинку курорти Іспанії, Італії і Таїланду. Такі результати дослідження, яке провів мета-пошуковик дешевих авіаквитків Skyscanner з метою з'ясувати найпопулярніші у росіян пляжні напрямки.

В ході дослідження була проаналізована статистика запитів самостійних мандрівників на шість найпопулярніших країн - Єгипет, Туреччину, Іспанію, Таїланд, Туніс та Італію - за період з січня 2011 року по жовтень 2012 року, повідомляє прес-служба компанії Skyscanner. Отримані результати грунтуються на трьох мільйонах щомісячних запитів на авіаквитки, які роблять користувачі сайту.

Найпопулярнішим серед самостійних мандрівників напрямком виявилася Іспанія - туристи бронювали перельоти на Тенеріфе, в Аліканте і Малагу в 10 разів частіше, ніж в Єгипет. Друге місце міцно утримує Італія, самими затребуваними курортами якої залишаються Лідо-ді-Єзоло, Ріміні і Катанія. На третьому місця виявилися тайські Пхукет і Паттайя.

Уподобання самостійних та організованих туристів кардинально відрізняються: ті, хто користується послугами туроператорів, традиційно вибирають Туреччину, Єгипет і Китай.
08 ноября 2012, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт