» Отдых » Новости туризма

Весь 2011 рік Таллінн проводить морські заходи

    всего 84291 отеля

Весь 2011 рік Таллінн проводить морські заходи

У 2011 році Таллінн стане культурною столицею Європи. Розроблена до цієї події програма включає в себе більше 250 заходів, які будуть проходити по всій країні протягом року. Прийняття титулу відбудеться в новорічну ніч - на березі моря, в театрах і на вулицях.

Таллін буде представлений передусім як морське місто, підкреслює прес-секретар цільового установи Tallinn-2011 Ольга Григор'єва. Всі заходи так чи інакше укладаються в загальну тему - "Прибережні історії". Також в планах естонської столиці - оновлення узбережжя і відкриття нових корпусів Морського музею. Крім того, велика частина заходів буде проведена на березі моря або в безпосередній близькості від нього.

Чимало подій проводиться протягом усього року. Це, наприклад, акція "Діалог у темряві", де відвідувачі можуть поринути в світ сліпої людини. На площі в 200 квадратних метрів буде побудований міні-Таллін, де туристи у супроводі гіда познайомляться із Старим містом на дотик.

У старовинній башті Грусбеке зведуть таллінський Ноїв ковчег з дерев'яними іграшками, що зображують тварин зі всієї земної кулі. Раз на день іграшки, розташовані на верхньому поверсі вежі під стелею, будуть рухатися.

Фестиваль любителів зимового купання Pirita Open 2011 відбудеться в піриті, в Центрі вітрильного спорту, 7-8 січня. Це - найбільше зимовий захід, де зустрінуться "моржі" з Естонії та інших країн.

Крім того, в січні на території всього міста проводиться перший чемпіонат світу з вогненної скульптурі. Свято "Вогонь і лід" висвітлює темні зимові ночі в Естонії на протязі вже 11 років, а в 2011 році за своїм розмахом він вийде на новий рівень.
08 ноября 2010, 16:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт