» Отдых » Новости туризма

Туристичний сектор luxury не постраждав від кризи

    всего 84291 отеля

Туристичний сектор luxury не постраждав від кризи

Багато туристів сектора luxury і по сей день відпочивають по кілька разів у році, а даний ринок продовжує міцніти.

Організатори туристичної виставки Luxury Travel Fair провели опитування споживчий даного сектора, в результаті якого з'ясувалося, що дві третини (67%) респондентів відпочивали в минулому році щонайменше три рази.

Кетрін Тайк, шоу директор одного з організаторів виставки «Clarion Events», сказала: «Для туріндустрії два останні роки були досить важкими, однак наше дослідження показує, що ситуація змінилася і туристичний сектор luxury набирає обертів. За результатами опитування 80% респондентів подорожували в цьому році багато, якщо навіть не більше, ніж раніше, а це дуже хороший показник ».

Більше половини з 741 опитаних сказали, що при бронюванні туру зараз вони очікують підвищених цін, а близько чверті хочуть отримати знижку від 10%. На питання, що було найдивнішим під час подорожі, 58% відповіло, що це були прогулянки по пустинному пляжу і усвідомлення того, що там більше нікого немає.

Респондентам було також поставлено питання: «Якщо сильно не замислюватися про гроші, то на аби ви їх витратили?» 84% вибрали б дорогий відпочинок, і тільки 1% сказав, що витратив би їх на техніку, 3% - на дизайнерський одяг і дорогоцінні прикраси.

Респондентів запитали, що в їхньому розумінні являє собою «розкіш», дві третини (68%) сказали, що для них це скоріше вільний час і можливість подорожувати, ніж можливість купити те, що їм хочеться.

Luxury Travel Fair за підтримки з боку британського туристичного журналу «Condé Nast Traveller» пройде 4-7 листопада в лондонському національному залі « Olympia ».

У заході візьме участь понад 90 туристичних компаній.
03 ноября 2010, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт