» Отдых » Новости туризма

Єгипет зазнає колосальних збитків через брак туристів

    всего 84291 отеля

Єгипет зазнає колосальних збитків через брак туристів

Казна Єгипту несе багатомільйонні збитки через різке зниження числа туристів. Тільки турпотік з Росії в першій половині серпня зменшився на 45 %, а у вересні - на 70 %. Громадяни інших країн майже зовсім перестали їздити в Єгипет через напружену політичну обстановку.

Як повідомляє ІТАР - ТАСС, міністр туризму Єгипту Хішам Заазу зазначив, що російські туристи витрачають на відпочинку в цій країні в середньому $ 85 на день, і " якщо помножити цю суму на кількість які не приїхали росіян, то стає зрозуміло, що ситуація критична ". За словами Заазу, зараз туристів з нашої країни на курортах Єгипту практично немає.

При цьому, за інформацією ряду ЗМІ, деякі російські туроператори, незважаючи на рекомендацію Ростуризму не продавати путівки в Єгипет, все ж відправляють клієнтів в цю країну. Зокрема, як пише " Коммерсант " , " Пегас Туристік " і " Бібліо -Глобус " сформували свої групи. Міністерство туризму Єгипту запевняє, що іноземним туристам на курортах країни ніщо не загрожує. Тим часом Ростуризм наполегливо застерігає росіян від відвідування країни навіть на новорічні свята. Ситуація тут залишається нестабільною, вважають у відомстві.
17 сентября 2013, 10:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт