» Отдых » Новости туризма

Рекомендації російської влади туристам обернулися для Єгипту багатомільйонними збитками

    всего 84291 отеля

Рекомендації російської влади туристам обернулися для Єгипту багатомільйонними збитками

Рекомендації Ростуризму і МЗС РФ туристам не їздити на курорти Єгипту обернулися для арабської країни багатомільйонними збитками.

" Російські туристи, що приїжджають на курорти Єгипту, витрачають близько 85 доларів на день. Якщо помножити цю суму на кількість які не приїхали росіян, можна отримати суму збитків. Єгипет несе багатомільйонні втрати " , - заявив єгипетський міністр з туризму Хішам Заазу.

За словами чиновника, в країні спостерігається колосальне спад турпотоку. Так, минулого року Єгипет відвідали близько 2,5 млн росіян, і тільки за липень 2013 приріст склав 24%.

" Ми рухалися до позначки понад 3 млн російських туристів у році, але в серпні турпотік різко впав. За першу половину серпня він зменшився на 45 %, за останні два тижні - на 70 %. На даний момент росіян на курортах Єгипту практично немає " , - сказав Заазу.

Міністр з туризму додав, що рекомендації туристам утриматися від поїздок до Єгипту, дані раніше МЗС РФ і Ростуризмом, можуть бути зняті до листопада.

" Єгипет для росіян є ексклюзивним курортом за рахунок вартості і часу перельоту, особливо в зимовий сезон, який починається з листопада. Ми сподіваємося, що до листопада рекомендації будуть зняті " , - сказав Заазу.

Для зняття рекомендацій, за його словами, є дві причини: по-перше, влада запевняє, що забезпечують стовідсоткову безпеку на всіх курортах, по-друге, те, що відбувається в Єгипті, це питання влади, яка не зачіпає туристів та іноземців.

" Вони - наші гості. А до відпочиваючих ми ставимося найбільш доброзичливо " , - резюмував Заазу.
16 сентября 2013, 16:19
http://korrespondent.net/business/financial/1603835-rekomendacii-rossijskih-vlastej-turistam-obernulis-dlya-egipta-mnogomillionnymi-ubytkami





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт