» Отдых » Новости туризма

МЗС знову застерігає українців від поїздок до Єгипту

    всего 84291 отеля

МЗС знову застерігає українців від поїздок до Єгипту

МЗС України висловив стурбованість безпекою українських громадян у Єгипті і рекомендує українцям утриматися від туристичних поїздок у цю країну.

" Враховуючи ситуацію безпеки в Єгипті і спалахи зіткнень на тлі політичних протистоянь, Міністерство закордонних справ підтверджує свої попередні рекомендації і рекомендує ( українцям ) втримаються від туристичних поїздок до міст Каїр, Олександрія, Асьют, Іcмаілія, Таба, Порт -Саїд, Суец " , - повідомив на брифінгу представник міністерства Євген Перебийніс.

Аеропорти Єгипту працюють у штатному режимі, а ситуація в курортних містах цієї країни ( Шарм- Ель -Шейх, Дахаб, Хургада ) залишається спокійною.

При цьому він підкреслив, що МЗС рекомендує тим українцям, які на даний момент відпочивають у Єгипті, утримаються від відвідування великих міст і центральних площ, а також місць більшого скупчення людей.

Також громадян просять не залишати територію готелів і не вступати в розмови з місцевим населенням на теми про політику і релігію.
12 ноября 2013, 15:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт