» Отдых » Новости туризма

У Лондоні - черговий страйк в метро

    всего 84291 отеля

У Лондоні - черговий страйк в метро

Третя з серії щомісячних страйків у лондонському метро проходить 2-3 листопада. Співробітники підземки протестують проти підготовлюваного закриття або скорочення часу роботи кас на ряді станцій з низьким пасажиропотоком. Формально акція триває 24 години, однак проблеми з поїздами почалися вже ввечері вівторка 2 листопада і триватимуть весь день 3 листопада.

З ранку 3 листопада на маршрутах знаходяться близько 40% поїздів, працює приблизно 70% станцій. Повністю закрита лінія Circle, на інших лініях не працюють окремі ділянки. Інтервали навіть на працюючих маршрутах великі. Пасажирам, добиратися з аеропорту Heathrow в місто, доведеться робити пересадку - лінія Picadilly працює тільки від Heathrow до станції Acton Town. Далі в центр можна проїхати поїздами лінії District. Через більш частих зупинок на цій лінії і збільшених інтервалів поїздка з аеропорту в центр займе близько півтори години.

Транспортні влада британської столиці задіяли сотню додаткових автобусів і збільшили число рейсів суден на Темзі. Потяги системи Overground, автоматичне метро DLR, трамваї південного Лондона і приміські склади ходять за розкладом.

Як заявили в Transport for London, під час минулих страйків 93% лондонців все ж зуміли зробити поїздки громадським транспортом. Адміністрація метрополітену пояснює скорочення кас малим попитом на їх послуги після широкого розповсюдження проїзних Oyster Card, які більшість пасажирів поповнюють в автоматах, наявних на кожній станції. На думку керівництва метрополітену, каси, де часом продається менше десяти квитків в годину, безглузді. Профспілки заперечують, заявляючи, що касири допомагають пасажирам, в тому числі інвалідам, а також працюють як довідкове бюро. Наступна страйк, якщо конфлікт не буде залагоджено, планується 28-29 листопада.
03 ноября 2010, 13:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт