» Отдых » Новости туризма

Беліз відновився після урагану Річард

    всего 84291 отеля

Беліз відновився після урагану Річард

Туристичне бюро Белізу повідомило про те, що наслідки урагану "Річард" ліквідовані і країна готова до прийому туристів.

25 жовтня ураган обрушився на узбережжі приблизно в 35 кілометрах від Беліз-Сіті (Belize City). Швидкість вітру досягала 145 кілометрів на годину. Після закінчення урагану повністю відновилася робота транспортної системи Белізу. Міжнародний аеропорт Philip SW Goldson був знову відкритий і почав приймати всі рейси в повному обсязі, повідомляє eTurboNews.

Також туристичне бюро країни проінспектувало основні туристичні напрямки, включаючи Сан-Педро (San Pedro) і острів Колкер (Caye Caulker), з питань наявності електрики і води. Всі системи функціонували нормально. Однак такі місця, як Пласенша (Placencia), Пунта-Горда (Punta Gorda) і Хопкінс (Hopkins), опинилися в гіршому стані: у них електрики не було досить довго, але на сьогоднішній день вся інфраструктура відновлена.

Хоча оцінка збитку все ще ведеться, на даний момент відомо, що більшість руйнувань ураган "Річард" завдав околицям Беліз-Сіті. Сильний вітер викликав у місті повінь, зсуви, відключення електроенергії і падіння дерев.
03 ноября 2010, 12:25

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт