» Отдых » Новости туризма

Франція пропонує різноманітні можливості гірськолижного відпочинку

    всего 84291 отеля

Франція пропонує різноманітні можливості гірськолижного відпочинку

Гірськолижні курорти Франції починають приймати гостей: вже відкриті Тінь і Ле-Дез-Альп, хоча і не в повному обсязі. Підйомники працюють тільки на верхніх ділянках схилів і на льодовиках. В кінці листопада очікується відкриття самого високогірного французького курорту - Валь-Торанс, а повністю всі центри зимового відпочинку країни запрацюють до середини грудня. На більшості з них сезон триватиме до кінця квітня.

Французькі курорти пропонують відпочинок на будь-який смак і можливості. Так, найбільш розумні й доступні ціни можуть бути запропоновані відпочиваючим в таких місцях, як Ла-Плань, Менюїр, Ле-Дез-Альп, Альп-д ' Юез, Ле-Же, Морзін, Брід-ле-Бен, а також в Лез-Арці, за винятком більш "дорогий" області Арк-1950. Такі рекомендації дає туристам Жан-Марк Сільва, генеральний директор France Montagne - організації, що відповідає за інфраструктуру і просування гірськолижних курортів Франції.

Безліч місць відпочинку пропонують різні можливості для сімей з дітьми. Кращі з них позначені знаком якості Famille Plus: такі курорти володіють хорошою інфраструктурою, що включає дитячі садки і гірськолижні школи, також вони проводять дитячі заходи - екскурсії, свята, майстер-класи. Лідером по зимовому відпочинку малюків вже кілька років є курорт Ле-Же.

Тінь і Шамоні сподобаються туристам, які цікавляться більш серйозними за рівнем катання курортами і при цьому віддають перевагу відпочивати далеко від дітей. Ці зони катання спеціалізуються на фрірайде і забезпечують цікаву нічне життя.

Багато курорти Франції з особливим розмахом відзначать православне Різдво і улюблений у Росії старий Новий рік.

Організація France Montagne сподівається, що торішня криза вже позаду і турпотік з Росії повернеться до рекордно високому рівню 2008 року - за той зимовий сезон 12 провідних альпійських центрів відпочинку Франції відвідало понад 50 тисяч росіян.
03 ноября 2010, 13:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт