» Отдых » Новости туризма

Ізраїль роздав гранти на будівництво готелів

    всего 84291 отеля

Ізраїль роздав гранти на будівництво готелів

Міністерство туризму Ізраїлю завершує процес розподілу грантів по проектах розвитку готельного бізнесу. Загальна сума грантів 1,5 млрд. ізраїльських шекелів (4 145 220 $). З них більше 300 млн. ізраїльських шекелів є безпосередньо грантами від Міністерства туризму.

За оцінками Міністерства протягом наступних декількох місяців фонд з 3500 нових готельних номерів буде додатково введено в експлуатацію. Таким чином, загальний готельний фонд Ізраїлю складе 47 500 номерів.

У 2012 році метою Міністерства є залучити 4 мільйона туристів і 5 мільйонів - в 2015 році. Це обумовлює необхідність в 18 000 додаткових готельних номерів, особливо в областях, що користуються підвищеним попитом, таких як Єрусалим, Тель-Авів та узбережжі озера Кінерет.

Міністр туризму Ізраїлю Стас Місежніков: «Брак готельних номерів, що є результатом бюрократичних перешкод, може несприятливо вплинути на позитивну динаміку в'їзного туризму в Ізраїль. Дане положення справ потрібно якомога швидше виправляти. В іншому випадку очікуваний збиток не тільки для туристичної галузі буде обчислюватися десятками мільйонів доларів на рік ».

Беручи до уваги гостру нестачу готельних номерів у Єрусалимі, Міністерство туризму розробляє план по просуванню міських проектів. В рамках, яких передбачається забезпечити інвестиціями підприємців, що займаються будівництвом готелів. Збільшення грошових надходжень зросте до 30%; що на 10% більше, ніж це передбачено грантами в даний час. У Тель-Авіві, за оцінками Міністерства, брак номерів може досягти 4000. Тому Міністерство готує проект по реєстрації в земельному реєстрі права на землю для потреб туристичної галузі, що включають перебудову будівель під готелі.

Крім того, на початку 2010 року Міністерство розробило ще одну програму, націлену на ремонт і модернізацію існуючих готельних номерів для повернення їх в експлуатацію та підвищення комфортабельності їх використання. Цей напрямок діяльності дуже затребуване. Закінчивши розподіл Перший грант на суму 30 мільйонів ізраїльських шекелів, Міністерство туризму разом з Міністерством фінансів до кінця року здійснять розподіл ще 20 млн. ізраїльських шекелів. Внесок Міністерства туризму складе до 20% від загальної суми інвестицій.
03 ноября 2010, 11:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт