» Отдых » Новости туризма

Пішоходи в Естонії зобов'язані носити світловідбивачі

    всего 84291 отеля

Пішоходи в Естонії зобов'язані носити світловідбивачі

1 січня 2011 року в Естонії вступає в силу новий закон про дорожній рух. Згідно з документом, з цього дня всі учасники дорожнього руху, а в їх число входять і пішоходи, в темний час доби будуть зобов'язані носити світловідбивачі.

Поліція Естонії роками вмовляла пішоходів носити світловідбивачі. Щомісяця в темний час доби відбувається близько 10 ДТП за участю пішоходів. Відповідно до укладеної в січні 2005 року домовленістю, департамент шосейних доріг видав поліції 50000 світловідбивачів для безкоштовної роздачі населенню, повідомляє DELFI.

"Світловідбивачі не потрібно соромитися, підвісьте його собі збоку", - радив верховний комісар служби дорожнього нагляду Тиніс Сулу. Тим не менше на добровільному рівні акція успіху не мала. Населення країни перевищує 1,3 мільйона осіб, і 50 тисяч безкоштовних світлоповертачів не вирішують ситуацію з ДТП.

З січня дорожня поліція планує суворо карати пішоходів, які не мають "світловідбивачі або джерела світла в разі поганої видимості або в темний час доби при русі по дорозі".
27 октября 2010, 17:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт