» Отдых » Новости туризма

Таємниця смерті восьминога Пауля: Провидець помер ще до фіналу ЧС-2010

    всего 84291 отеля

Таємниця смерті восьминога Пауля: Провидець помер ще до фіналу ЧС-2010

Британське видання The Guardian опублікувало одну з гіпотез, чому помер найвідоміший восьминіг у світі - Пауль.

Її висунула Цзян Сяо, режисер китайського трилера Хто вбив восьминога Пауля?, Який незабаром вийде у прокат, пояснюють кореспонденти.

" Цзян знайшла дивним, що новина про смерть Пауля з'явилася невдовзі після того, як океанаріум в Обергхаузене висловив готовність брати участь у міжнародному прокаті фільму ", - пише газета.

" Наш фільм розповідає про розслідування таємних пружин, які стоять за дивом восьминога, так що вони нервували. Для фільму ми провели велике розслідування, і я на 60-70% впевнена, що Пауль помер ще 9 липня - за два дні до фіналу Чемпіонату світу по футболу, і німці довго приховували його смерть і водили нас за ніс ", - сказала вона.

Зі свого боку, в океанаріумі запевняють, що Пауль помер позавчора, 26 жовтня, природною смертю в поважному для восьминога віці двох з половиною років. Його прах помістять в урну і будуть демонструвати разом з портретом і відеохроніку його життя.
27 октября 2010, 16:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт