» Отдых » Новости туризма

Rezidor відкриє 26 готелів в Росії

    всего 84291 отеля

Rezidor відкриє 26 готелів в Росії

Найбільший міжнародний готельний оператор Rezidor Hotel Group в найближчі роки планує відкрити ще 26 готелів в Росії під брендами Park Inn і Radisson. Готелі будуть розташовуватися, як правило, в центральній частині міст і орієнтуватися на бізнес-туристів. Зокрема, в Москві і області будуть представлені 10 готелів, у Санкт-Петербурзі - 5, в Сочі - 2.

При цьому тільки в 2010 році Rezidor Hotel Group відкрила 14 нових готелів в Росії (місткістю - 3641 номер) - і це своєрідний рекорд для компанії. Найбільш успішними проектами як і раніше є готелі в Москві, Санкт-Петербурзі і - абсолютно несподівано - в Єкатеринбурзі, найменш прибутковий - готель Park Inn в Мурманську.

За словами Курта Ріттера, президента Rezidor Hotel Group, в Росії існує нестача готелів в ключових містах. Саме тому на найближчі роки мета готельного оператора - забезпечити присутність бренду Radisson у всіх російських містах з населенням понад 500 тисяч чоловік. На сьогодні це близько 50 міст.

Готелі Radisson розташовуються переважно в центрі міст і недалеко від аеропортів, тоді як готелі під брендом Park Inn - поблизу залізничних вокзалів і станцій.
27 октября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт