» Отдых » Новости туризма

Міжнародна виставка ляльок у Москві

    всего 84291 отеля

Міжнародна виставка ляльок у Москві

У московському виставковому залі "Манеж" 29 жовтня відкриється I Московська міжнародна виставка-ярмарок "Мистецтво ляльки", в рамках якої художники з 26 країн покажуть свої нові роботи. Унікальність експозиції полягає в тому, що організатори вперше об'єднали на загальній майданчику різні напрямки і різних майстрів, прагнучи показати глядачеві поточний художній процес. До цих пір виставки ляльок, що проводилися в Росії, були персональними, тематичними або ретроспективними.

На виставці можна буде побачити народних ляльок, ляльок китайського тіньового театру, авторські роботи, артільних, антикварних ляльок, fashiondoll і багато іншого. У підготовці експозиції беруть участь колекціонери, галеристи, музейні працівники, мистецтвознавці та художники - лялькарі, скульптори, фотографи, модельєри, художники. В рамках виставки окремим проектом буде представлений розділ "Приватні колекції", в якому свої зібрання покажуть російські колекціонери ляльок і ведмедів Тедді.

Ще один мистецький проект, який буде запропонований увазі відвідувачів, називається "Лялька в контексті культури". Він представить фрагменти експозиції Музею історії ляльки, який планується відкрити в Москві, говориться на сайті Dollmanege. ru.

Виставка триватиме до 31 жовтня. Час роботи - з 10. 00 до 20. 00.
27 октября 2010, 16:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт