» Отдых » Новости туризма

«Disney Cruise Line» починає продажі турів на свій новий корабель

    всего 84291 отеля

«Disney Cruise Line» починає продажі турів на свій новий корабель

Сьогодні круїзна компанія «Disney Cruise Line» повідомила дати нового туру свого четвертого корабля «Disney Fantasy» на 1250 кают, продаж квитків на який почнеться в середу.

За даними компанії корабель «Disney Fantasy» вперше вирушить у плавання 7 квітня 2012, це буде 7-денний тур з відплиттям з Порта Канаверал у західні Карріби.

Як і «Disney Dream», який розпочне свою роботу в січні, «Disney Fantasy» запропонує своїм гостям водяні каруселі на верхній палубі лайнера і здивує іншими незвичайними нововведеннями.

«Disney Fantasy» відправиться в альтернативне 7-денну подорож на східні та західні Карріби із зупинкою на приватному острові «Disney» на Багамах - Каставей Кей (Castaway Cay).

У середу «Disney» також почне продаж турів на 2012 рік на круїзні лайнери «Disney Dream», «Disney Wonder» і «Disney Magic».

У 2012 році «Disney Dream» буде здійснювати 3 -, 4 -, і 5-денні тури на Багами, приватний острів Каставей Кей, а «Disney Wonder» відправиться з Лос-Анджелеса в Мексиканську Рів'єру.

До початку 2012 року «Disney Magic» відправиться в альтернативні поїздки на східні та західні Карріби.

7-денна поїздка «Disney Fantasy» на східні Карріби буде включати зупинки в Сант-Мартене і Сант-Томасі. Подорож на західні Карріби включає зупинки в Гранд Каймані, Коста Майї і Коцумеле.

Вартість турів, за даними компанії, на «Disney Fantasy» становить від 959 дол. США на людину за стандартне розміщення при двомісному розміщенні без обліку податків і зборів.
22 октября 2010, 15:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт