» Отдых » Новости туризма

Блогер знайшов у центрі Києва споруджувану вертолітний майданчик для Януковича

    всего 84291 отеля

Блогер знайшов у центрі Києва споруджувану вертолітний майданчик для Януковича

17 жовтня в районі Верховної Ради, біля Паркової дороги почалося масштабне будівництво.

Блогер Сергій Нікіфоров в своєму ЖЖ стверджує, що в цьому місці буде вертолітний майданчик для Президента України Віктора Януковича.

Як пише Газета по-киевски, роботи ведуться вражаючими темпами. "За п'ять днів ділянку розміром з футбольне поле встигли перекопати, нагнати техніку і вбити в землю з десяток паль", - повідомляє видання.

"Будуємо за принципом паркінгу. Поки заливаємо фундамент. Спочатку свердлимо отвори в грунті, а потім щоб він не обсипався, промиваємо розчином на основі спеціальної рідини - бентоніту. Він шалено дорого коштує, тому після використання його очищають від грунту, щоб використовувати повторно", - розповів один з будівельників.

Охоронці підтверджують, що роботи ведуться вдень і вночі. "Бетономішалки шурують по 40-60 штук за день. А в кожній по 7-8 кубів бетону - от і рахуйте. Видно квапляться, за планом повинні побудувати до зими. На будмайданчик приїжджали вже Попов і Черновецький", - заявив охоронець.

Видання нагадує, що на цьому місці раніше був стрілецький клуб для лучників. Зараз його перенесли на Видубичі, залишилися лише забуті мішені. За словами кореспондента Газети по-київськи, коли він почав фотографувати будівництво, охорона хотіла змусити видалити фотографії, і навіть влаштувала погоню за ним.

У компанії Основа-Солсіф, чиї бетономішалки супроводжують будівництво, заявили: "А ми не знаємо, що будуємо". Прес-секретар Мінтрансу Анна Слободянюк також сказала, що їм невідомо про будівництво подібного об'єкта на цьому місці: "Ми підключаємося до такого проекту тільки на етапі сертифікації".

Тим часом, як з'ясувала газета, для перевезення vip-персон створено спеціальний урядовий загін Україна, там є спеціальні вертольоти для цих цілей.

Нагадаємо, раніше Янукович заявив, що найближчим часом він відмовиться від поїздок на автомобілі з резиденції Межигір'я в Адміністрацію Президента і назад, а використовуватиме авіаційний транспорт. За інформацією ЗМІ, один політ Януковича в Межигір'ї обійдеться в тисячу доларів.
22 октября 2010, 14:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт