» Отдых » Новости туризма

Настає час оформляти візу для поїздки в новорічну Естонію

    всего 84291 отеля

Настає час оформляти візу для поїздки в новорічну Естонію

Московські туроператори повідомляють про проблеми з подачею документів на візу в Естонію. За їх даними, вже зараз запис ведеться не на початок листопада, як очікувалося, а на середину місяця. І далі ця черга буде тільки збільшуватися, оскільки попереду - піковий період зимових канікул, а Естонія - одне з найпопулярніших напрямків новорічного відпочинку росіян.

Ще недавно таких проблем не виникало, записатися на подачу документів можна було за тиждень, і ще тиждень йшла на оформлення візи, повідомляє Rata-News. Іноді, враховуючи інтереси клієнтів, співробітники естонського консульства приймали документи позачергово, якщо дата від'їзду туриста була близькою. Тепер це стало неможливим.

Московський представник Естонського центру розвитку туризму Тину Стейнберг пояснив, що тимчасове збільшення термінів подачі документів пов'язано з непередбачено великою кількістю охочих відправитися в Естонію цієї осені. Правда, повірити в "непередбаченість" складно - російський турпотік на естонському напрямку стабільно збільшується з кожним місяцем. Не зупиняючись на досягнутому, Естонія проводить нову маркетингову акцію по залученню в країну росіян спеціально на зимові канікули. Дивуватися після цього росту турпотоку як мінімум дивно.

Зі свого боку дипмісія планує залучити додатковий персонал, але чомусь не восени, коли починають зростати черги за "зимовими" візами, а під самі новорічні свята, коли вже може бути пізно.

І, оскільки естонське консульство не оформляє термінові візи, туристам, що збираються на зимовий відпочинок в цю країну, слід подавати документи максимально заздалегідь.
22 октября 2010, 14:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт