» Отдых » Новости туризма

Нові чорні траси на курорті Червінія

    всего 84291 отеля

Нові чорні траси на курорті Червінія

Італійський курорт Червінія (Cervinia), розташований в регіоні Брей - Вальтурнанш - Церматт (Breuil Valtournenche Zermatt), в цьому сезоні пропонує багато нового як для початківців лижників і сноубордистів, так і для "експертів".

У розпорядженні досвідчених спортсменів - дві нові "чорні" траси, одна з яких представляє собою практично прямовисний спуск. Друга, перероблена з старої траси № 24, була кардинальним чином подовжена і розширена, отримавши нові підступні повороти і спуски, пише OnTheSnow.

На плато План-Мезон (Plan Maison) з'явилася нова ігрова площадка зі спеціальним дитячим підйомником і окрема зона для початківців, а сонячні тераси, бари і ресторани плато роблять його надзвичайно привабливим для туристів з будь-яким рівнем катання.

У нинішньому сезоні в Червінії вартість одноденного тригодинного гірськолижного скі-пасу починається від 28 євро для дорослих. Шість днів катання обійдуться в 194 євро; діє гнучка система знижок.

Червінія входить в об'єднану зону катання зі швейцарським курортом Церматт, який в цьому році також пропонує своїм гостям новинки, такі, як відкривається на початку грудня ресторан Blauherd. Він був повністю переобладнаний із закладу самообслуговування в лаунж-бар з великою відкритою терасою. Витрати на реконструкцію склали близько 1,8 мільйонів євро.

Ресторан Sunnegga - найбільший гірський ресторан регіону - стане рестораном самообслуговування зважаючи на велику завантаженість у зимовий сезон. Переобладнання Sunnegga обійшлося курорту приблизно в 1,5 мільйона євро.
22 октября 2010, 15:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт