» Отдых » Новости туризма

М'янма змінила назву і державну символіку

    всего 84291 отеля

М'янма змінила назву і державну символіку

Влада М'янми змінила офіційну назву країни і державну символіку. Назва " Союз М'янма " замінено на " Республіка Союз М'янма ". Новий прапор країни являє собою полотнище з трьома горизонтальними смугами жовтого, зеленого і червоного кольорів, посередині якого розташована біла зірка. Крім того, змінився і гімн країни.

За словами чиновників, всі старі прапори повинні бути найближчим часом спалені, пише Lenta. ru з посиланням на Reuters. Офіційного пояснення того, що символізують кольори нового прапора ( старий прапор був червоно - синім ), поки немає.

Нововведення були передбачені конституцією країни, затвердженої на референдумі 2008 року. Тоді передбачалося, що вони вступлять в силу в 2010 році, після перших за останні 20 років парламентських виборів. Однак уряд без пояснення причин ввело нову символіку і назву країни за два тижні до голосування. Напередодні виборів, які відбудуться 7 листопада цього року, влада М'янми також посилили візовий режим.
22 октября 2010, 14:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт