» Отдых » Новости туризма

В Італії туристок за мініюбкі штрафуватимуть

    всего 84291 отеля

В Італії туристок за мініюбкі штрафуватимуть

Італійські власті продовжують боротьбу проти відвертих нарядів численних туристів. Так влада південного міста Кастелламаре ді Стабія планують заборонити носіння міні-спідниць, кофт з глибоким декольте і джинсів із заниженою талією.

Як передає радіо « Маяк », порушників каратимуть штрафом у розмірі від 25-ти до 500 євро. Крім носіння « нескромного » одягу, як туристам відвідують містечко Кастелламаре, так і місцевим жителям буде заборонено публічно загоряти і грати у футбол в парках і садах міста.

Варто нагадати, що країни півдня Європи в цьому році захлеснула справжня боротьба за культурне проведення відпочинку. Так, у Барселоні більшість кафе та ресторанів відмовляють в обслуговуванні туристів в купальниках. А в карибської Гренаді пішли ще далі, там посилили законодавство, що забороняє туристам з'являтися в пляжних костюмах за межами берегової смуги. Протверезити порушників покликаний штраф у розмірі 270 доларів, хоча, зазвичай їх просто просять одягнутися.
22 октября 2010, 13:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт