» Отдых » Новости туризма

Транспорт в Нью-Йорку знову подорожчає

    всего 84291 отеля

Транспорт в Нью-Йорку знову подорожчає

Департамент транспорту Нью-Йорка знову має намір підвищити ціни за проїзд в метро і на автобусах, незважаючи на те, що ціни підвищувалися не так давно - в березні 2008 року і в червні 2009-го.

З початку 2011 року за щомісячний проїзний доведеться платити $ 104 замість $ 89. Влада при цьому спираються на думку, що утримувачі 30-денних проїзних - багаті люди. Як "багатих" вони визначають громадян з доходом в $ 63 000 в рік. Однак це аж ніяк не багато, враховуючи вартість життя в Нью-Йорку, пише Travel + Leisure.

Разом з жителями міста і тими, хто опинився там в тривалому відрядженні, постраждають і туристи. Вартість однієї поїздки підскочить з $ 2,25 до $ 2,50, а тижневого проїзного - з $ 27 до $ 29. Крім того, за покупку Metrocard (а її набуває більшість туристів) доведеться заплатити $ 1 податку.

На думку критиків Департаменту транспорту Нью-Йорка, таким чином місто намагається покрити витрати на величезну ($ 350 тисяч на рік) зарплату голови департаменту Джея Уолдера, збільшення зарплати працівників на 11,5% і "корисне" рішення підключити станції метрополітену до інтернету по Wi- Fi.
22 октября 2010, 13:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт