» Отдых » Новости туризма

Британія дозволила подавати документи, залишаючи закордонний паспорт на руках

    всего 84291 отеля

Британія дозволила подавати документи, залишаючи закордонний паспорт на руках

Британські візові центри зробили поступку ряду претендентів. У рамках нововведення їм дозволено подавати документи, залишаючи при цьому оригінал закордонного паспорта на руках.

Під це правило підпадають ті, хто подає документи на наступні типи довгострокових віз:
  • категорія "візит, звичайний відвідувач (у тому числі з метою туризму, відвідування сім'ї)" - 2 роки і більше;
  • категорія "бізнес-відвідувач" - 2 роки і більше;
  • категорії Tier 1 і Tier 2 баловий системи підрахунку.

    Особи, які оформляють такі візи, можуть забрати свій паспорт відразу після подачі основних документів у візовому центрі. Для розгляду заяви будуть потрібні лише копії всіх (включаючи порожні) сторінок закордонного паспорта.

    Оригінал паспорта буде необхідно надати після повідомлення візового центру про позитивне рішення по візі. Подальша відправка паспорта в Службу прикордонного контролю при посольстві Великобританії в Москві займає від 2 до 5 робочих днів. На повернення паспорта піде ще 5 робочих днів.

    У цю систему не потрапляє найбільш популярна серед туристів віза - піврічна, короткостроковий візит. Ті, хто подає заяву на даний тип візи, залишають свої паспорти в візовому центрі разом із заявою та отримують їх назад з готовою візою через 10-15 днів після подачі документів.

    Раніше Великобританія вже приймала документи, залишаючи оригінал у претендента. Потім ця практика була скасована, а тепер, з 15 жовтня, введена заново. Сервісний збір за користування даною послугою становить 2350 рублів на додаток до відповідного візового збору.
    22 октября 2010, 12:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт