» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанію «Трансаеро» оштрафували за відмову ветерану

    всего 84291 отеля

Авіакомпанію «Трансаеро» оштрафували за відмову ветерану

Безпрецедентний випадок, який показує цинічне ставлення до заслуженому ветерану праці з боку авіакомпаній, стався в Красноярську, передає «КП».

Інцидент стався ще минулого року, коли ветеран звернувся в касу ВАТ «Красноярське центральне агентство повітряних сполучень (КЦАВС)». Він просив оформити пільговий квиток, показавши своє посвідчення (Героя Соціалістичної Праці) і виданий талон на рейс авіакомпанії «Трансаеро» за маршрутом «Красноярськ-Москва-Красноярськ». Адже за законом цієї категорії громадян один раз на рік покладається безкоштовний проїзд (туди і назад) на поїзді або літаку. Однак співробітники авіакаси навідріз відмовили ветеранові в оформленні безкоштовного квитка, пославшись на те, що дані державні пільги застосовуються лише для дітей і немовлят і ці пільги оформляються тільки у власних офісах авіаперевізника. Тоді ветерану довелося йти в красноярський офіс авіакомпанії - в касу «Олімп авіа» (ця компанія продавала квитки «АК« Трансаеро »). Але і тут пенсіонеру відмовили, сказавши йому що «за даними документам безкоштовний авіаквиток не оформляється". Не знайшовши ніде справедливості ветерану довелося купувати квитки за свій рахунок, в результаті він витратив 21 245 рублів.

При цьому ображений ветеран вирішив звернувся в суд Залізничного району Красноярська, зажадавши з «Трансаеро» компенсувати йому витрати на купівлю квитків на літак. Суд довів, що героєві все-таки покладався безкоштовний переліт, причому згідно Повітряному кодексу. У підсумку, Залізничний суд Красноярська визнав незаконними дії авіакомпанії «Трансаеро» і стягнув з відповідача порядка 22 000 рублів на користь пасажира.
12 октября 2010, 18:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт