» Отдых » Новости туризма

У Волгограді оштрафували турфірму на 1 млн. рублів

    всего 84291 отеля

У Волгограді оштрафували турфірму на 1 млн. рублів

За дачу хабара посадовій особі при виконанні обов'язків Волгоградську турфірму « НіКаАвіаТревел » оштрафували на 1 млн. рублів, передає інформаційний портал « V1. ru ».

Заповзятливий директор турфірми вирішила налагодити взаємовідносини з місцевою митницею шляхом хабара. Так, Світлана Кужель передала начальнику митного поста « Аеропорт Волгоград » хабар у розмірі $ 2. 5 тис. За цю суму директор розраховувала отримати від митниці привілейовані умови при проходженні митного контролю та оформлення товарів туристів, що відправляються її турфірмою, а також лояльність і поблажливість щодо можливого виявлення порушень.

Однак директор була взята на гарячому при передачі хабара працівниками ВБЕЗ Волгоградського ЛУВДТ. Пізніше вироком Дзержинського районного суду вона була визнана винною в дачі хабара, і їй було призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 тисяч рублів, а предмет хабара - $ 2. 5 тис. - звернений в дохід держави. Більш того, турфірмі також належить виплатити 1 млн. рублів штрафу.
12 октября 2010, 18:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт