» Отдых » Новости туризма

Шахрай кинув турфірму в Йошкар-Олі на 68 тис. рублів

    всего 84291 отеля

Шахрай кинув турфірму в Йошкар-Олі на 68 тис. рублів

У Йошкар-Олі засуджений шахрай, який обманним шляхом зміг отримати 10 путівок на круїз по Волзі. Пізніше на суді аферист зізнався, що хотів добре відпочити перед черговим терміном, до якого був засуджений раніше, передає місцеве видання «Йошкар-Ола».

Так, уродженець Йошкар-Оли Юрій Бесєдін звернувся в турфірму «Сімейний валізу» і представившись начальником кримінально-виконавчої інспекції РМЕ р. Волзька, замовив 10 турпутівок на теплохід «Кабаргін», що слідував за маршрутом Казань-Самара-Казань. При цьому шахрай надав співробітникам турфірми підроблене гарантійний лист з гербовою печаткою інспекції. Співробітники турагентства забезпечили Бесєдіну і восьми його друзям, серед яких були колишні друзі-співкамерники, подорож на цьому теплоході. Загальна сума збитку склала більше 68 тис. рублів.

Варто відзначити, що під час засідання суду шахрай пояснив свої дії тим, що хотів добре відпочити перед черговим строком: справа в тому, що вироком міського суду від 12 травня 2010 року шахраї був засуджений до реального позбавлення волі строком на 1. 4 року. Також за нещодавно скоєні злочини - за шахрайство та заподіяння майнової шкоди шляхом обману - Йошкар-Олинський міський суд засудив Юрія Беседіна на два роки позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму.
12 октября 2010, 18:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт