» Отдых » Новости туризма

Столиці європейських країн очолили рейтинг міст за кількістю кишенькових крадіжок

    всего 84291 отеля

Столиці європейських країн очолили рейтинг міст за кількістю кишенькових крадіжок

Найбільша кількість кишенькових крадіжок у туристів в 2010 році було скоєно в іспанському місті Барселона. На другому місці в даному своєрідному рейтингу розташувався Рим, на третьому - Париж. Такі дані оприлюднили соціологи, вивчивши негативні відгуки відпочиваючих.

Дослідники підрахували кількість заяв туристів про кишенькових крадіжках, оформлюваних у різних містах. Після чого був складений список найбільш небезпечних в цьому плані місць. Першу десятку позицій в рейтингу зайняли європейські міста і області. На частку іспанських населених пунктів припали цілих чотири місця в Топ-10, повідомляє ІА «NewsSPAIN».

Світовим лідером по числу крадіжок соціологи оголосили Барселону. Трохи поступилися їй італійська і французька столиці. На четвертому рядку в списку розташувався Мадрид. П'яте місце завоювали Афіни, шосте - Прага. Сьому позицію зайняла іспанська провінція Аліканте. Лісабон опинився на восьмому місці, на дев'ятому - належить Іспанії острів Тенеріфе, що відноситься до Канарських островів. Першу десятку замкнув головний місто Великобританії - Лондон.

Попередивши про загрозу кишенькових злодіїв, соціологи в той же час не стали відмовляти туристів від відпочинку на популярних курортах і в знаменитих європейських столицях. «Ці міста дають можливість випробувати унікальні позитивні емоції, і тому їх потрібно відвідати», - пояснили вчені.

Разом з тим вони рекомендували туристам не забувати про небезпеку і пильно наглядати за своїми цінними речами. Дослідники також порадили відпочивальникам по можливості не витягати гаманці на жвавих вулицях, щоб випадково не привернути уваги злодіїв і інших людей з кримінальними нахилами.
20 сентября 2010, 11:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт